23, 04, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Нясе ў далонях кожны для сябе свой лёс! Далоні не ўсе трымаюць цвёрда. Губляюць па дарозе посьпех свой, цячэ як той пясок ён скрозь... губляецца ў злачынных мэтах небарака, не падбярэш ужо , бо нехта на сняданак схаваў ... МАРУ. Трымайце , людзі, кулакі , сціскайце іх! У кішэнях, на грудзях, на аўтаматах! Не гожа бо сядзець трусамі нам па хатах! Радзіма ў небяспецы ! Патрэбна дапамога ёй ўжо наша!