Орieнтир iз миру маю

Ольга Гусак
Орієнтир із миру маю, тому цей день не забуваю
Писать не складно вам скажу
Якщо із Господом дружу
Так! Він пішов, вознісся в Небо,
Але всіх знає Він потреби
Тому лишив нам Промінь свій,
Щоби сміливо йшли у бій.
А з Духом Божим і вночі
Цитуєм істини ключі.
Із Ним не можна заблукать
Чи вскочити в вонючу гать,
Бо Він усіх оберігає,
Долоні вчасно підставляє.
Хто Його Словом дорожить,
Тому на світі легко жить.
Уже 16-й минає,
А Він незмінно нас кохає,
Усіх шліфує, виправля,
Бо бачить серце іздаля.
Щоб всі жили кругом щасливо,
Нам посилає нові дива,
Які без Нього, як мара,
А з ним добробуту Гора
Лиш воззови, не сумнівайся,
У всіх гріхах земних покайся
Чекай на зустріч кожну мить,
Щоби послання не згубить.