Я чекаю на тебе, - i край!

Виктория Гребенюк Роженкова
Я чекаю, тебе, наче сонця,-
Притулилась лицем до віконця...
Я чекаю, тебе, наче вітру,
Що малює яскраву палітру...

Я чекаю, тебе, як дощу,-
І тебе в свою душу впущу...
Я чекаю, тебе, як весни,
Бо з тобою яскраві всі сни...

Я чекаю, тебе, як тепла,-
Від біди я тебе берегла...
Я чекаю, тебе, як світанку,
І за тебе молюся щоранку...

Я чекаю на тебе щомиті,-
Буду поряд всі дні непрожиті...
Я чекаю на тебе, - і край!
Я з тобою хоч в пекло, хоч в рай...
23 04 2016 р
Вікторія Р