Саксофон

Алла Повх
Десь грає саксофон
У парку на лавах
Люди молоді в бузках
Вся площа вкрита
З ранку  танцюють
літні люди на весні
В квітчає цвіт каштанів
І конвалій і кіт сховався
у траві у бузині той
Дім печальний
Розкрився наче у ві сні
Лунає пісня з саксофона
І легко стало на душі