Загадка 17

Надежда Крайнюк
На українській мові:


Куля! Диво-колобок,
Має повно колючок!
Колеться, сміється,
В руки не дається.
Знають всі — то не слимак,
А колючий то (їжак)!
 
               

*******************************

На русском языке:

Круглый шар, он весь в иголках,
И на ощупь очень колкий.
В руки зверя не возьмёшь.
До чего ж колючий (ёж).

2012 рік
Картинка з інтернету