Загадка 18

Надежда Крайнюк
Російською мовою


И полощет, и стирает,
Моет лапками живот,
Глазки, носик умывает,
А зовут его (е..т).

Українською мовою

Все полоще, миє їжу,
Чистить лапками живіт.
Він всеїдний. Їсть все свіже.
Розміром такий, як кіт.
                (Є..т)
2012 год
Картинка из интернета