Ти воскресаеш

Анеля Мей
Ти воскресаєш в мені неначе трави весною,
Я воскресаю в тобі і сяє ніч від любові .
Я оживаю вже знов, і біль закрию собою,
Я покажу тобі рай, і зачаровані зорі…

Я назову тебе ніч,  а  ти даруй мені цвіт матіоли,
Я назову тебе світ, а  ти дістань мені з моря корали.
Я назову тебе ліс,  а  ти почуй соловейкові трелі,
Я прошепчу тобі мій, бо в обіймах твоїх, я мов птаха у небі…