26, 04, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Чарнобыль... Боль мой... Куды не гляну, не пайду , са мною ты... Нясем краінаю твой крыж , хоць сэрца ўжо дрыжыць, як той асінавы лісток , што вецер аніяк не здзьме ў ляску... Адзіны застаецца да вясны, каб зноў пачатак быў... Дапамажы нам лёс ! Грамадству трэба неяк выжыць!