Чьи-то намерения должны накрыться медным тазом

Светлая Две Тысячи 10
Не вер! Не бойся! Не прасі!
Трасі , як грушу, калі маеш моц, усіх,
Хто спрычыніўся гвалтаваць тваю Радзіму!
Калі не маеш, то шукай!
Няхай шуміць аж гай!
Пачуе мо гвалтоўнік той нахабны...
Што мы жывыя ...
І праз 20 -ць год ярмо ўсё ж скінем...
Яшчэ і па каркам надамо ...
Чакай нас Рускі свет...
Дрыжы , як прайдзісвет,
Якога зноў злавілі за руку ...
У чужой кішэні, у чужым мазгу ...
З намерамі злачыннымі на ўзлёце...
Ты звалішся ў дрыгву ...
На брэючым палёце