Спи, моя хороша, баю-баю...

Наталья Кислощук
Білий Янгол - на плечі, де серце,
Заглядає в душу, мов люстерце:
Спи, моя хороша...баю-баю,
Знаю - на землі немає раю...

Та... коли ти йдеш по самім краю,
Я тебе від бід оберігаю,
Підставляю крила і втішаю:
Хто сказав, що біль не має краю?

Все колись проходить...все минає,
Вічного нічого не буває,
Лиш душі невичерпне джерельце -
Кращі ліки, що - для твого серця...

Хай для тебе стане вітру скерцо,
Що бальзам до зболеного серця...
Спи, моя хороша...баю-баю...
Хто сказав, що біль не має краю?