Дазволь

Анна Будзько
Это белорусский вариант моего стихотворения
"Позволь"http://www.stihi.ru/2014/08/09/4564


Дазволь мне пастаяць з табою ўпоруч,
Задуманых імгненняў не наруш.
Пад поглядам тваім знікае горыч,
Няма важней размовы блізкіх душ.

Дазволь прабрацца ў думкі твае тайна,
Аб чым, дазнацца, марыш у начы.
Не існуе ў каханні сэнс, звычайна,
Яно парад не чуе, хоць крычы.

Дазволь у сшытак заглянуць спачатку,
Ты пра мяне там штосьці напішы.
Няхай у словах будзе ўсё ў загадках,
Дарую, калі нават нахлусиш.

Дазволь пры раставанні зведаць мукі,
Не ганьбаваць старонкамі жыцця.
У хваляванні не зышліся нашы рукі,
Знайдзі ў душы пачатак пачуцця..


фота з інтэрнэта           красавік 2016