***

Алла Повх
Не прагни слави
І визнаня і не
Багацтва ні зізнання
А прагни сенсу ти
Життя вилику
Річкою кохання
Далеким знаминитим
Днем осуджиним
Порочним знанням
Шукаеш ти свою
Мету замріянім
З далля бажанням
Тим совом чутно
Пісню мелодійну
В терпінні голосить
Вона в майбутньому
Ми чуемо зізнання
Де тяжко чути ті слова
Іу прийдешньому майбутнім
Поколіні далеким
І веселим словом чуть