Початок дня

Алла Повх
Початок дня
І щебет снів
В руках твоїх
Пташиний спів
І повсягденим циклом
Чуть веселим дзвіном
Знову йдуть в
Руках твоїх
Великий скарб
Де сьогоденням
Чуть із надр де
Мову чутно нашу
Скрізь величним
Словом над усіль
Ми чуем спів
Далеко так
Початок дня
Пташиний спів
І шепіт моря і піска
Знов чутно
Як наша пісня
Десь луна