Настр й

Алла Повх
Як хочется мені
Тепла і чути ніжнії
Слова у ранці посміхатись
І думати лише одне
Я буду радісна весь день
Нічого не боятись і чути
Радісні слова чикати
Дива й подарунків
Шукати те що не знайшла
І друзів й поцілунків кохання
Те яке мина далеке не
Вернеться лиш в
Памяті оце луна
Лиш білю озоветься