Моiй донечцi

Наталья Светлая 7
В тобі побачила дар Божий від Творця
І намагання жити, як Людина.
Траплялись помилки(та в кого їх нема!),
Але розгледіла і душу я Дитини.

Дозволь же, дівчинко, як матері мені
Тобі в житті пораду добру дати:
Подякуй Господу за Його дар тобі,
Навчись любов Його повсюди прославляти,

Читай постійно Біблію, молись -
І буде успіх тобі в кожнім ділі,
І завжди на Спасителя дивись,
І проповідуй Слово Його сміло.

Хай Сам Господь тебе благословить
Прожити з Богом все своє життя,
Щоб не покинула Його й на мить.
Із Ним бажаю йти у майбуття.