***

Оксана Малиновская 2
Стрічаємо Пасху -
Радіє душа...
І люди до Храму
На службу спішать.
Велика подія:
Христос наш Воскрес!
Ми щиро возносим
Хвалу до небес.
Стрічаємо Пасху -
Подолано смерть.
І душі нам радість
Наповнює вщерть...
Стрічаємо Пасху -
Діждались весни...
Всевишній любов'ю
Серця огорни.
О,Боже, всесильний,
Нам путь укажи...
І рідну країну,
Од зла бережи.
Хай згасне війна вже,
Хай зникне розбрат.
Святкуємо Пасху, -
Найбільше зі свят.