Голос нащадка

Наталия Боровская 2
«Нехай живе мир на планеті Земля –
Мріє у мами у лоні маля –
Добрими будуть діяння людей ,
І безліч щасливих успішних дітей .
 
Нехай кожне серце навчиться любити ,
І кожному Божому ранку радіти .
Хай тільки від щастя сльоза заблищить ,
І голос від щирої пісні дзвенить .

Я з нетерпінням чекаю хвилини ,
Коли на цей світ я прийду в світлу днину .
Несу із собою багаж нових знань ,
Як жити , навчу, без жорстоких змагань .

Я є нащадком епохи нової ,
Де люди живуть без війни і без зброї ,
Де світло панує над миром усім ,
Й поля колосяться зерном золотим .

Це є епоха свідомості й братства ,
Духовної сили, знання і багатства,
Де щира любов сотворить чудеса,
І чиста людина є світу краса.»
09.04.16. Н.Б.