***

Адель17
Не сумуй.
Ти ж досі є.
Хай там як ,та життя ще пливе.
Підіймай свою дупу з дивану!
Скільки ж раз я "кохав",й говорив не моє,
Полюбляю червоне сухе та марихуанну ,
Ну то й що?
Не болить тільки там ,де нема чим боліти,
Мої чорти все одно потраплять до раю,
В будь-яку мить тебе може накрити,
Не треба жалості до себе,благаю
То є життя,приймай з посмішкою на вустах ,
Хай серце б'ється втричі швидше,
Мої ангели на твоїх губах,
Цілують тебе замість мене.