Небеса

Наталия Боровская 2
Що нагадують вам хмари –
Світло, легкість, темні чвари?
Як фантазії в вас грають,
Коли хмарки пропливають?

Хто що бачить в небесах –
Чи надію, а чи страх?
І як часто кожен з вас
Чує в серці Божий глас?

І куди ведуть дороги,
Коли дивитесь під ноги?
Ви у день чи проти ночі
Піднімаєте вверх очі?

Бог сказав: « Як є питання –
Піднімайте погляд зрання.
Прислухайтеся до себе,
Щоб відчути голос неба.»

То ж куди б і як ви йшли –
Не висловлюйте хули,
Бо веде вас сам Христос,
Він для вас із тьми воскрес.
29.04.16       Н.Б.