Ст ал Сулейман. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Сулейман тир етим аял,
Дагъустандин къене хьайи.
Адаз чидай кесибдин гьал
Ч/ехи хьайла шаир хьайи.

Хьана адаз хтул птул.
Аллагьди гуй абруз акьул,
Сулейманан т/вар вине кьур
Дагъустанди яргъай гузва нур.

Сулейманаз гана машин,
Гана адаз т/варни „Гомер".
Музей хьана лацу къванцин,
Хьана чазни ачух рекьер.