Илим гьардаз герек я. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Школоадиз фийидлай
Илимдал алахъна вири,
Жезни-тежез к/елизни.
Гьарма сада чирна вичиз.

Школада чирнай заз-ваз,
Пис хъсани ч/урук/ни,
Гьич садрани ч/уру хиял
Гъана к/андач аялдиз.

Илим гьардаз герек я,
Шадвал гузвай тегьерда
Илим к/елун хъсаня.
Гьар са касдиз гьамиша.

Илим к/анда гьар чкада
Гьам хуьрени,гьам шегьерда,
Илим я чаз куьмекдайди
Гьар сеферда,гьар вахтунда.