Дяве. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Дявед вахтар,фидач куьн чи рик/елай,
Немцери чи Халкь ядай лап пелелай.
Самолётри чал хар къурдай цавалай,
Яру (и)видин хуьлер фидай чилелай.

Гзафбурал хер алама гилани,
Бязибур жагъанвач кьейилани
Фашистари чан аламаз канай Халкь,
Чилик кутаз,чан аламаз кьенай Халкь.

Кьуд йис хьана куьтягь тежез и дяве.
Ахпа,хьана фашистар гьатиз к/еве,
Ягъиз гатаз хьана немцер къерехдай,
Гьа ик/ чна гъанай пайдах рейгъстагдал.