Зи диде. лейла Азизова

Лейла Азизова
Зи дидед кефи хайидан,
Вичин Диде тарцяй ватуй.
Ч/уру фикир кьиле вайдан,
Вични кьве патахъди гватуй.

Зи диде хьтин михьи кас,
Дуьньядал мумкин я тахьун.
Зи диде хьтин Къени кас
Дидед мумкин я тахун.

Адан т/вар Заз лап багьа я,
Масабрулай ам вине я.
Гьик/ хьайит/ан ам диде я,
Ам къенивилин бине я.

Гъиле кьуна куьгьне аса,
Секуьдал ацукьдай варцел,
Рекьяй физ хкведайда.
Са кьил ч/угваз фидай мегер.

Гзаф хъсан паб тир диде,
Ч/уру фикир тахьай рик/е.
Шад кас тир ам вичин к/вале,
К/ани тир ам вирдаз хуьре.