Э. Дикинсон. 1314. When a Lover is a Beggar

Ольга Денисова 2
1314

Коленопреклоненный влюбленный
Презираем –
Став властелином он же
Совсем неузнаваем –

Тогда он глух к моленьям
И милостыню хлеба
Небесного считает
Бесчестьем неба –
23.04.2016





1314

When a Lover is a Beggar
Abject is his Knee —
When a Lover is an Owner
Different is he —

What he begged is then the Beggar —
Oh disparity —
Bread of Heaven resents bestowal
Like an obloquy —