Танец Рупи

Андрей Никаноров
Танец Рупи
Ian Anderson
Album “ Rupi’s  Dance” 2003

Anderson wrote an introduction:

*Rupi’s Dance: "The sight of a dark-haired, sexy and alluring young female swaying and swishing to the sound of CNN quietly playing in the background never fails to captivate. Rupi was, at the time of writing this song, about 14 weeks old and a bit wobbly on her tiny feet and with not much of a tail yet to balance the bodily gyrations. Funny old girls, pussies cat..."

Что написал Андерсон об этой песне:

Зрелище темноволосой, сексуальной и привлекательной молодой женщины, которая покачивается и делает взмахи под музыку СНН, которая спокойно звучит на заднем плане, всегда будет пленять и покорять. Рупи было , во время написания этой песни, около 14 недель  на своих чуть шатких тонких ножках и с ещё  небольшой попкой, чтобы сохранять равновесие при круговых движениях тела. Забавные милые ,кисоньки…


Прослушать :http:///youtube.com/watch?v=MNHEI2M_rl0

Она танцует вся в цвету
В глазах сверкает море
Иль может небом голубым
Соблазн мерцает плоти

Роспись ножками кругов
На паркет прохладный
Арабеск в смеси эпох
Павана и Баури

Манит томный взгляд. Как смоль,
Волосы сияют
На покой меня зовёт
Тучка в златой раме

О молодость , ты рождена
Создателем безбожным
Влечёшь в огонь, как мотылька
Чудовлетворённым


Манит томный взгляд. Как смоль,
Волосы сияют
На покой меня зовёт
Тучка в златой раме


Она танцует вся в цвету
В глазах сверкает море
В том танце Рупи я пойму
Движений разговоры.


RUPI’S DANCE
Ian Anderson
Album “ Rupi’s  Dance” 2003


She dances through the flower-filled room
Sea-green eyes a-sparking.
Or are they blue?
The message clear:
Seduce the master, winking.

Dainty feet circles inscribe
Upon the frozen parquet.
Arabesque in compound time:
Stately Pavane or Bour;e.

Sultry smile, come hither gaze
Black hair softly shining.
Calls me up to half-lit bed.
Sweet cloud with golden lining.

Oh, so young with ageless smile
Born of ungodly maker
Draws me: moth to candle bright
Fiery pleasure-seeker.

Sultry smile, come hither gaze
Black hair softly shining.
Calls me up to half-lit bed.
Sweet cloud with golden lining.


She dances through the flower-filled room
Sea-green eyes a-sparking.
It's Rupi's dance: the message clear.
Her movement does the talking.