Травень вже не за горами...

Геннадий Сивак
Травень вже не за горами,
Повертаються птахи,
Сонечко сміється з нами,
Цвітом крашені вишні…

Ось, під вікнами бузок,
Йде від нього дух чудовий,
Долітає до зірок,
Він приємний та казковий…

Місяць ніжний,  дивний  рай,
На землі, такий  буденний,
Прикрашає рідний край,
Він зворушливий, щоденний.

Травень вже не за горами,
На кордоні  з літом,
Як  його усі чекають,
Дорослі і діти…

Автор  Геннадій  Сівак.
6  квітня  2016 року.