Залиш для мене крапельку весни...

Наталья Кислощук
Не покидай мої весняні сни
(На жаль, у цьому світі все минучо)...
Залиш мені хоч трішечки весни,
Вдихни мене глибинно і жагучо...

Я не спитаю: грішний ти чи ні,
І перед ким колись схиляв коліна...
Мелодія твоя звучить в мені,
А музика душі - вона нетлінна...

Мені без тебе світ цей був глевкий...
Навіщо будем стримувать стремена?
Налий любові в келихи...НАЛИЙ!!!
Нехай вона тече, мов кров по венах...

Ти з мого серця питемеш жаги,
Хоч будемо далеко ми чи близько...
Люби мене...неначе світ - люби!
Любов в століття зводить обеліски!

Як чайки в морі, пролітають дні...
Що буде завтра? - знає лиш Всевишній...
Залиш для мене крапельку весни!

          З любов"ю щирою...
                Твій Янгол ніжний...