Про друге й говорить нема бажання

Петр Коваль
Щось хочеться в своїм житті поправити.
Здоров’я не вернуть, верну надію.
Останню ставку ще не хочу ставити,
Нехай чекає поки я доспію.
Чомусь дощить, в думках, а не надворі,
А я скажу зазвично «ну то й що?».
Є світ красивий і життя – не горе,
А інше все ще менше ніж ніщо.