Каламбур на беларускай мове - 161

Леонид Ганчаров
Каламбурны дыялог  Веры і таксіста ў Японіі

У час язды ў таксі адчула ВЕРА  ЖАХ:
- Не трэба так рызыкаваць на ВІРАЖАХ!
Таксіст сказаў: "Я нас дастаўлю САМ  У  РАЙ!"
- Эй, тармазі, прыдуркаваты САМУРАЙ!

***

Каламбурный диалог Веры и таксиста в Японии

Во время езды в такси ощутила Вера ужас:
-Не нужно так рисковать на виражах!
Таксист сказал: "Я нас доставлю сам в рай!"
-Эй, тормози, придурковатый самурай!