Прожени мене

Виктория Гребенюк Роженкова
Прожени мене якнайдалі,
Чи на вісім замків закрий...
У старісінькому  підвалі,
Буде голос мій, як німий...

Прожени мене не вагайся,
Як набридла, то так і скажи...
По-за плечі чужі ховайся,
Куди очі - туди й біжи...

Прожени мене, щоб без сліду,
Не тривожила твої сни...
Пару капель налий ціаніду,
Прожени мене,- прожени...
07 05 2016 р
Вікторія Р