День Перемоги

Наталья Светлая 7
Надворі травень. День такий,
Що вгору проситься душа.
День Перемоги дорогий -
І розцвітають небеса.

Тюльпани квітнуть у руках.
Обличчя посмішками сяють.
Птахи співають у садах,
Мов Перемогу нашу славлять.

Сидять рядочком ветерани.
Мигтять на грудях ордени.
А у душі - болючі рани...
І не забудуться вони.

Бо рани - спомин про війну,
Жорстоку, людям ненависну.
Вони здобуті в Світову
Народом в битві за Вітчизну.