Как бронзовой золой...

Игорь Скрягин
Как бронзовой золой жаровень,
Like with a bronze ash of the braziers

Жуками сыплет сонный сад.
Spills with the beetles sleepy park.

Со мной, с моей свечою вровень
With me and candle mine at grade with

Миры расцветшие висят.
Are hanging blossomed worlds in fact.

И, как в неслыханную веру,
And like in an unprecedented

Я в эту ночь перехожу,
Faith am I passing at this night,

Где тополь обветшало-серый
Where poplar that’s dilapidated

Завесил лунную межу.
Has veiled a lunar path all right.

Где пруд - как явленная тайна,
Where pond is as appearing secret,

Где шепчет яблони прибой,
Where surf of apple whisper does,

Где сад висит постройкой свайной
Where garden hanging is like building

И держит небо пред собой.
And keeping sky before self just.