Георгиевска лента

Борис Калинов
С преклонение
пред Паметта
на
далите живота си
ще я закича…
На ревера.
По- близо до сърцето.
Молитви, клетви
няма да изричам.
Аз зная…
Знам, защо тъй синьо
е
Небето.


Странник