Не здатн закохатись т льки ст ни

Ксю Север
Не здатні закохатись тільки стіни,
Що загороджують шляхи до почуттів.
Відкриєш серце - відчуваєш дивне
Тепло, яке давно собі хотів.

Закритися від щастя неможливо,
Воно вирує у повітрі. Забажай
Великого натхнення дій до мрії,
І двері до душі своєї відчиняй