Хай буде!

Андрей Борисов 8
Хай скрiзь буде радiсть, швидко и вiдразу,
И вiзьмуться люди за руки всi разом
Бiль, журба и ненависть назавжди хай згинуть,
А любов и щастя свiт наш не покинуть!

Кожний отримає тiльки що бажає
И в хвилини смутку довго не страждає.
Захват всiм потрiбен, щоб душа спiвала,
Щоб сама удача всiх нас розшукала!

Для людей кохання щоб була взаємна,
Дружба безкорислива, щира и  приємна…
И вiйни щоб не було нiколи на свiтi!
Люди завжди знали – вони Божі діти.