Мiй другий сон

Наталья Светлая 7
Ти снився мені. Як на небі
Сидів Ти на троні поважно.
Я поряд стояла, праворуч від Тебе,
Дивилась на Тебе уважно.

Який же простий Ти й водночас красивий!
Чорняве волосся спадає, як ріки.
І голос Твій тихий, і погляд вразливий
Запали у душу мою вже навіки.

Ти бачив людей, як комах, що снують,
І знав навіть, що вони думають.
Ти бачив, що люди без Бога живуть,
Не вірять у Тебе, не слухають.

А Ти милосердя Своє виявляв,
Не знищив нікого за гріх.
Вони все грішили - а Ти все чекав:
Любив дуже сильно Ти їх.

Та раптом проснулась. Як добре було
Мені, Іісусе, на небі.
Дай, Боже, щоб, що мені снилось, збулось,
В Тобі щоб я мала потребу.