Роздуми

Петр Коваль
А й дійсно, чому ми собачимось,
Клюєм один одного, шукаючи винних,
Хоча не такі вже й важливі причини?
Що більшу в житті нашім має значимість?
Розумність вартіша побільше, ніж сильність.
Якщо не захочеш, то більш не побачимось,
Згоджусь спілкуватись, не здамся на милість.