Тихо-тихо

Таисия Цыбульская
- Тихо-тихо, спи дитинко!
Заколисує Хмаринка
своє миле Хмареня.

- Пізня вже прийшла годинка,
Нічка стукає в хатинку
всіх до ліжок заганя.

У долоні срібні Зорі
сни збирають у коморі,
і складають на коня.

Козаченько-місяченько
вже збирається хутенько
і зорянок підганя.

- Гей, паняночки, скоріше
сни збирайте найгарніші
для маляток-хмаренят.

Щоби спали гарно діти,
аби весело зустріти
їм прихід нового дня!