Не, з табой не развiтацца мне

Мария Ючкович
Не, з табой не развітацца мне
праз гадЫ.
Ўсё табою любавацца мне,
як тады.

Тваё мілае, з картавінкай
"р" чуваць...
Як мне гора непапраўнае
гараваць?

Пераспелаю ажынаю
ты, мой боль.
А над нашаю сцяжынаю --
снег і золь.

А над лёсам адзіноты стынь.
Дзе ж цяпло?
Незваротная ты, часу плынь...
Ўсё прайшло...