О, не скрывай!

Игорь Скрягин
О, не скрывай! ты плакала об нем –
Oh, do not hide! You cry about him –

И я его люблю; он заслужил
And I love him because he’s really earned

Твою слезу, и если б был врагом
Your tears, if he would enemy mine be,

Моим, то я б с тех пор его любил.
Then I’d love him since early time and on.

И я бы мог быть счастлив; но зачем
So I could be quite happy but what for

Искать условий счастия в былом!-
To search of that conditions in the past! -

Нет! я доволен должен быть и тем,
No! I should pleased be very to the fact

Что зрел, как ты жалела о другом!
That I could see your pity other on.