Сенс Життя

Мария Верховинина
Любіть дітей своїх ви так,
Як любите чисте повітря,
Джерельну воду у лісах,
Та білий первоцвіт у квітні.

Діти-це сонце вашої душі,
Потрібні їм батько і мати,
З роботи ти бігом біжи,
Їм колискову заспівати.

Щоб гарно дітей виховати,
Треба і ночей не спати,
Працю велику вложити,
Щоб знали вони, як жити.

Діти-це сенс життя всіх нас,
Отож, благословенні будьте,
З дітьми своїми повсякчас,
Та Бога, прошу, не забудьте!