15, 05, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Навін- лавіна... З ног збівае ...З гарачага вулкана ўніз... на галаву... і не ўцячы мне ... таму з лавінай побач я бягу ... пакуль магу ... і часу не стае , каб з думкамі сабрацца... ў баку... Нам трэба вырашаць... чаго мы ўсе жадаем ... спакою ў дрыгве ці дабрабыту вольнымі , здароўя ў шчасці ці бяды ў палоне ... дзіцячы смех пачуць ці плач матуль, якім у краіне Беларусь ...няўтульна ... і так няўтульна, што равуць... але пакуль чамусьці побач не бягуць ...