Украiнським жiнкам

Наталья Светлая 7
Говорять, що старість не красить.
Неправда! Не згодна! Не всіх!
Бо ви - українські Мадонни,
Прекрасні в своїй доброті!

Пережили усе: і голод, і війну,
І смерть, що залишила без коханих...
Та не зламалися на довгому шляху:
Ростили діток, тяжко працювали.

Чоло у зморшках, в косах сивина,
І ручечки трудовні, мозолясті,
Але в душі - та ж молода весна
І згадка про таке коротке щастя.

Ми хочемо подякувати вам
І низько уклонитись до землі
За труд тяжкий із горем пополам,
Любов і вірність вашу, дорогі!