Весна

Игорь Скрягин
Уж тает снег, бегут ручьи,
Just snow melts as well streams run,

В окно повеяло весною...
A breath of spring does blow through window...

Засвищут скоро соловьи,
Soon nightingales will pipe with fun

И лес оденется листвою!
And forest will put on the leaves forth!

Чиста небесная лазурь,
An azure sky is pretty pure,

Теплей и ярче солнце стало,
Sun has become more warm and brighter,

Пора метелей злых и бурь
A time of evil storms like view

Опять надолго миновала.
Has passed again for a time chapter.

И сердце сильно так в груди
And heart does knock so much in chest

Стучит, как будто ждет чего-то,
As if that waiting is for something,

Как будто счастье впереди
As if a fortune is ahead

И унесла зима заботы!
And winter’s taken care for life’s link!

Все лица весело глядят.
All faces look at all with fun.

"Весна!"- читаешь в каждом взоре;
«A spring!» - can read you everywhere:

И тот, как празднику, ей рад,
And even that is glad to run

Чья жизнь - лишь тяжкий труд и горе.
Of spring whose life’s just toil and care.

Но резвых деток звонкий смех
But children's laughing outside

И беззаботных птичек пенье
And striking carefree birds’ singing

Мне говорят - кто больше всех
Say me – who loves much more and quite

Природы любит обновленье!
A nature ecstasy that’s ringing!