Але я знов сама

Виктория Гребенюк Роженкова
Дощами плаче небо,
Дерева вітер рве...
А я сама без тебе,-
І серце ледь живе...

Весна на дворі красна,
Зелений гай шумить...
А я сама нещасна,-
У цю вечірню мить...

Куди себе подіти?
Травнева ніч сумна...
Є поруч любі діти,-
Але я знов сама...
18 05 2016 р
Вікторія Р