Загадка 19

Надежда Крайнюк
На українській мові

Дуже довгі і масивні,
Хвіст  і ноги в нього сильні.
Він стрибає - стриб та скок,
Сильний робить той стрибок.

Лапки спереду, як ручки,
Має звички, як у злючки.
Сумчастою звуть тваринку,
Носить в сумці тій дитинку.

Напад ворога відіб’є,
Задніми ногами зіб’є.
Ми пограти з нами в гру,
Запросили (К…..у)
____________________________

На русском языке

Хвост массивный очень, ноги.
Прыгает он по дороге.
Хвост – помощник: прыг да скок,
Мощный делает прыжок.

Крохотные лапки-ручки,
Есть большие очень ушки.
Ноги задние – защита,
Сразу будет враг побитый.

В сумке носит малыша,
Пищу ест он не спеша.
С нами поиграть в игру,
Прискакали (к…..у)

18. 05. 2016 год
Картинка из интернета