Коли ж прийде Христос?

Михаил Золотоверх
"- Який страшний цей світ !",
- ми чуєм звідусюди,
"- Коли ж прийде Христос ?",
- запитують Іуди.

-------------
на русском:

"- Какой ужасный мир !"
- мы слышим отовсюду,
" - Когда ж придёт Христос ?",
- печаляться Иуды.