Вогнеще на сн гу

Алла Повх
Счастя з пристрастью
Розлуки і шалених почутів
Ужазі чарівні муки
У менулому віків
Вогненще в снігу
У маках і волошках
В марені де блистить
Сльоза в печалі
Де менуле по переду
Квіти розквітають у росі
Все забути щоб згдати
І лишатись в бестрині