Нежность

Игорь Скрягин
Ослепляя блеском,
Blinding with a brilliance,

Вечерело в семь.
There is getting dark.

С улиц к занавескам
From the streets to hangings

Подступала темь.
Coming’s night in fact.

Люди – манекены,
People are like models,

Только страсть с тоской
Passion anguish with

Водит по Вселенной
Driving are through cosmos

Шарящей рукой.
By a hand that slips.

Сердце под ладонью
Under palm is heart yours

Дрожью выдает
That is giving up

Бегство и погоню,
Via tremble by force

Трепет и полет.
Run, chase, fear and trap.

Чувству на свободе
Feeling that’s in freedom

Вольно налегке,
Voluntarily light’s,

Точно рвет поводья
As if horse in gear

Лошадь в мундштуке.
Tear the reigns does just.