Любисток щастя

Татьяна Миняйло
Любисток щастя серед сон-траву...
Я, може, коли-нибудь і зів'яну...
Але до цього папороть зірву...
Але до цього я твоєю стану...
Рожеві мальви нездійсненних мрій...
Барвінок невгамовного чекання...
Вінок яскравих для душі подій...
Стрічки знамення чи то сподівання...
Червоні маки справжніх почуттів...
Лілії ніжності та дотику тюльпани...
Не загубити б серце в лісі днів...
І ту весну, буяє що між нами...